petak, 17. srpnja 2015.

Naljutio se na motoristu i htio ga prebiti, ali stvari baš i nisu završile onako kako je zamislio! (VIDEO)




Snimka objavljena na YouTubeu pokazuje poprilično drugačiju sliku motociklista od one koju (često neopravdano) ima većina ljudi, koji ih doživljavaju kao osobe koje su sklone incidentima i kratkog su fitilja. GoPro kamera na kacigi motociklista zabilježila je ovaj incident, a snimak je napravljen u Arizoni.


Motociklista i njegovu suvozačicu napao je vrlo ljut čovjek, koji je iza njih vozio u automobilu. Razlog njegova bijesnog ispada nije poznat, no snimka je nastala kad su stajali na semaforu. Vozač automobila naglo je izašao iz svog vozila i odmah počeo napadati moticiklista, unoseći mu se u lice i pokušavajući ga udariti šakom, piše Unilad.


Napadač je vjerojatno bio pod utjecajem nečega


Međutim, napadi nisu dugo potrajali: motociklist je preuzeo stvar u svoje ruke i ekspresno oborio napasnika na zemlju, držeći mu ruke i pritisnuvši ga o tlo dok nije došla pomoć.

Donosimo opis objavljen uz video: “Vozač automobila je očito slomio gležanj kad je pao na tlo, zbog čega sam rekao da ga ne trebaju odvesti u pritvor. Protiv njega će biti podignuto više optužbi, uključujući ugrožavanje, prijetnje i napad. I ja i policijajci s kojima sam razgovarao vjerujemo da je bio pod utjecajem nečega. Datum suđenja uskoro će biti objavljen”.


Nema komentara:

Objavi komentar